Kuće za odmorNaš izbor villa s bazenima i prostranih apartmana.
Moderni apartmaniLuksuz hotela i udobnost doma uz odličnu cijenu.
Vrijednost za novacOdabrali smo najbolje
od Bola za Vas!

Transferi i taxi

Usluge prijevoza

Adria Tours Bol pruža niz taksi transfera i usluga da bi vas dolazak i odlazak iz Bola bio sto jednostavniji, i da na što jednostavniji način upoznate ljepote otoka Brača.

Od besplatne pick-up usluge za sve naše goste do naših osnovnih i eksklulzivnih aerodromskih transfera, osnovnih taksi transfera sve do organiziranja transfera do susjednih otoka, pick-up i pick-off Vaših bicikla.. udobnost i jednostavnost naše su smjernice.

 

Besplatna 'pick-up' usluga

Svim našim gostima koji dolaze u Bol katamaranom ili autobusom nudimo besplatnu pick-up uslugu (za vrijeme radnog vremena recepcije). U vrijeme vašeg dolaska, jedan od predanih Adria Tours vozača će vas dočekati u luci ili na autobusnoj stanici, te će vas i vašu prtljagu dovesti do glavnog ureda za chek-in. Nakon chek-in odvesti će vas u Vaš apartman.

Molimo Vas da nas obavijestite dan prije dolaska ili ranije na sam dan dolaska.

Ako odsjedate u Hotel Bol ili Zlatni Rat Beach Hotel, naš vozač će vas odvesti direktno do hotela, gdje će vas dočekati naše prijateljsko i profesionalno osoblje.

Na dan odlaska možemo pohraniti vašu prtljagu i kasnije tog dana dogovoriti da vas (i prtljagu) odvezemo ili u luku ili na autobusnu stanicu u dogovoreno vrijeme.

 

Transferi do i od Bola

Dođite do svog smještaja lako i sigurno

Najbrži, najlakši i najsigurniji način da stignete do otoka Brača i Vašeg smještaja je koristeći usluge Adrie Tours Bol. Široki izbor automobila, kombija i brodova jamstvo su sigurnog dolaska i odličan način da se izbjegne gužva i čekanje na autobusnim stanicama i trajektnim pristaništima.

Taxi transferi – Adria Tours nudi transfere do i od Supetarskog i Sumartinskog trajektnog pristaništa do Vašeg smještaja bilo gdje na otoku Braču.

Aerodromski transferi – Adria Tours također u svojoj ponudi ima i dva tipa aerodromskih transfera : ekskluzivan aerodromski transfer, tijekom kojeg se vozač brine za sve detalje cijelim putem. Trajektne karte uključene su u cijenu. Druga, jeftinija solucija sastoji se od dva odvojena taksi transfera: jedan od aerodroma do splitske luke, i jedan od Supetra do Bola. U ovom slučaju karte za trajekt nisu uključene u cijenu, te ih gost sam kupuje.

Ekskluzivni transferi s brzim brodovima – Adria Tours također organizira i transfere brzim brodovima do željenih destinacija. Ovo je najekskluzivniji način da stignete od Bola do kopna ili obližnjih otoka. Također nudimo i druge solucije,kombiniramo morske i kopnene transfere. Pitajte za detalje.

 

Transferi na otoku Braču

Najbolji način da upoznate otok

Istražite otok taxi transferima Adria Toursa. Slikovita sela, manje znane plaže, prekrasne pješačke staze, interesantni muzeji i povijesna nalazišta, te nekoliko vrhunskih tradicionalnih restorana čekaju da ih upoznate. Rezervirajte taksi s nama i vaš vozač možda bude i vaš vodič po otoku te degustirajte domaće vino ili rakiju i ne brinite se za vožnju!

Također vas možemo odvesti i na praktičnija mjesta: opskrbite se hranom u lokalnim supermarketima, transfer do plaže.

Za bicikliste, također nudimo shuttle uslugu za bicikle i vozače. Dovezemo vas do željenog mjesta bilo gdje na Braču i čekamo vas na kraju željene destinacije.

Adria Tours putem Facebook dijeli informacije događanja na cijelom otoku. LIKE US i počnite planirati izlete!

 

Transferi po Dalmaciji

Istražite dalmatinsku obalu

Ako planirate dnevni izlet, ili planirate krenuti dalje sa svojim putovanjem, sa Adria Tours transferima dođite do poznatih dalmatinskih kopnenih i otočkih mjesta, koristeći ekskluzivnu kombinaciju brzih brodova i taksija. Dođite od željene destinacije u vrlo kratkom roku.

Posjetite DUBROVNIK, ZADAR, SPLIT, OMIŠ, TROGIR i MAKARSKU na kopnu i otoke ŠOLTU, HVAR, PAKLENE OTOKE, VIS, BIŠEVO i KORČULU.

 
 
Traži

Pronađi smještaj u Bolu

Dodatne opcije pretrage:
   

Očekujte više, jer mi nudimo više

 

Stručnjaci za ovo područje

Ponude smještaja po mjeri

Jamstvo najbolje cijene

Puna podrška tijekom boravka

Dodatne usluge i popusti

 
 

Najam vozila

Istražite Bol i ostatak Brača na kotačima

Unajmljivanje automobila, motora ili bicikle odličan je način da upoznate i istražite Bol, sve njegove plaže i uvale, kao i ostala Bračka sela, plaže i interesantna mjesta.

 
 

Izleti

Budite aktivni i istražite otok i dalje

Pridružite se jednom od naših novih izleta i uz vodstvo profesionalnog vodiča otkrijte zanimljivosti i tajne Bola, otoka Brača i otoka Hvara koje nećete naći u uobičajenim turističkim vodičima ili sami. Čekamo Vas!

 
 

Transferi i taxi

Usluge prijevoza

Adria Tours Bol pruža niz taksi transfera i usluga da bi vas dolazak i odlazak iz Bola bio sto jednostavniji, i da na što jednostavniji način upoznate ljepote otoka Brača.

 
 

Najam plovila

Skrivene uvale i plaže

Brodovi su idealni za nalaženje skrivenih uvala i plaža, do kojih možete stići samo morskim putem – uzbudljiva obiteljska avantura ili romantični bijeg.

 
 

Hotel Bol

Boutique hotel sa četiri zvjezdice

Ovaj boutique hotel spaja suvremeni dizajn s prirodnim značajkama inspiriranim otočkim tradicijama za luksuzni smještaj vrhunske udobnosti kako za turiste tako za poslovne putnike.

 
 

Načini plaćanja :

Prihvaćamo VISA, MasterCard i Maestro kartice. Prihvaćamo i uplate preko PayPala.

Korisnička podrška :

Our business hours:
Mon-Fri 09:00 - 15:00 (October - May)
Mon-Mon 08:00 - 20:00 (May - September)

+385 (0)21 635 966

Turistička agencija Adria tours Bol - MS Brač turist d.o.o. - Bračka cesta 10 - 21 420 BOL - CROATIA
tel: ++385 21 635 966 .... fax: ++385 21 635 977 e-mail: info@adria-bol.hr .... www.adria-bol.hr
MB: 01141449 .... Žiro račun: 2360000-1101423816 ... Devizni račun kod: ZAGREBAČKA BANKA 2100152804
IBAN: HR 0623600001101423816 .... SWIFT: ZABAHR2X

© 1998-2018 adria-bol.hr