Kuće za odmorNaš izbor villa s bazenima i prostranih apartmana.
Moderni apartmaniLuksuz hotela i udobnost doma uz odličnu cijenu.
Vrijednost za novacOdabrali smo najbolje
od Bola za Vas!

Sport i aktivni odmor

Windsurfing, kiteboarding, ronjenje, tenis, pješačenje i biciklizam

Bol i Brač su poznati po velikom broju sportskih aktivnosti, i samim time je idealno mjesto za aktivni odmor. U ponudi su windsurfing, kiteboarding, ronjenje, tenis, pješačenje i biciklizam, i kao naši gosti, sa našim partnerima imate 10% popusta.

Upotpunite vaš odmor na otoku Braću sa jednom od ovih aktivnosti.

 

Biciklizam

Iznajmljivanje bicikla & tura po otoku

Brač se smatra posebnim mjestom za odmor koji uključuje brdski biciklizam, zahvaljujući svojim raznolikim terenima, slikovitom pejzažu, starim stazama i očaravajućim mjestima. To je sad već tradicija na Braču, dio ljetne avanture ili obiteljskog odmora u Bolu.

Možete iznajmiti biciklu i uputit se na vlastitu pustolovinu ili ići na biciklistički izlet po Bolu, otoku Braću ili otoku Hvaru s nama.

Gosti Adria Toursa dobivaju 10% popusta na iznajmljivanje bicikla i biciklističke izlete.

 

Planinarenje i vođene šetnje

Istražite najbolje rute i lokacije

Sa svojim skrovitim špiljama, tematskim stazama, najvišim vrhom svih dalmatinskih otoka, zanimljivom florom i faunom i spektakularnim pogledom na susjedne otoke i obalu, Brač je postao savršena i jako popularna destinacija za pješačenje ili planinarenje u Hrvatskoj.

Kliknite za detalje o našim vođenim izletima, o glavnim pješačkim destinacijama iz Bola i nekoliko vrlo zanimljivih staza na otoku Braču.

 

Ronjenje u Bolu

Otkrijte čarobni svijet Jadranskog mora

Jadransko more nudi niz izazova pustolovima koji tragaju za novim podvodnim iskustvima. Ljepote otočića i grebena duž obale će ostati tek djelomično otkrivene ako ne zaronite ispod morske površine i istražite što je tamo skriveno.

Ronilački centri nude sve od početničkih tečajeva i tečajeva za djecu (za djecu od deset godina starosti i više) do naprednih tečajeva te poludnevne, cjelodnevne i noćne ronilačke izlete. Svi gosti Adria Toursa dobivaju 10% popusta u ronilačkom centru Big Blue Diving!

www.big-blue-diving.hr

 

Kiteboarding

Prohujalo s vihorom

Na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu, u neposrednoj blizini Zlatnog rata na otoku Braču gdje vladaju idealni atmosferski uvjeti (postojan vjetar čitavog dana kroz cijelu sezonu – Maestral 15-25 kts), smjestio se Žuti Mačak kiteboarding centar na plaži namijenjenoj samo za kiteboarding.

YellowCat kiteboard škola nudi tečajeve svih razina, iznajmljivanje i skladištenje opreme, kao i osnovni tečaj jedrenja i stand up veslanja.

http://www.zutimacak.hr/kite

 

Windsurfing

Iskustvo koje se ne propušta

Zahvaljujući stalnom bočnom vjetru koji puše duž bračko-hvarskog kanala, Bol je omiljena destinacija za surfere iz Europe i dalje, a sezona započinje u svibnju i traje do kraja rujna.

Škole jedrenja na dasci nudu tečajeve svih razina, iznajmljivanje opreme, a za mirnijih dana kajaking i stand-up veslačku opremu te teren za odbojku na pijesku.

 

Tenis

Teniski mečevi ili škola tenisa

Ovo je vaša prilika da otkrijete tenisača u vama, nastavite poboljšavati tenis tehnike ili jednostavno uživati u par teniskih mečeva dok ste na odmoru.

Rade Jerčić, odličan teniski igrač nudi individualne i grupne treninge za odrasle i djecu u Tenniscampu Bol, na pet terena, all-inclusive minibar i opremu za iznajmljivanje.

http://www.tennis-bol.com

 
Traži

Pronađi smještaj u Bolu

Dodatne opcije pretrage:
   

Očekujte više, jer mi nudimo više

 

Stručnjaci za ovo područje

Ponude smještaja po mjeri

Jamstvo najbolje cijene

Puna podrška tijekom boravka

Dodatne usluge i popusti

 
 

Najam vozila

Istražite Bol i ostatak Brača na kotačima

Unajmljivanje automobila, motora ili bicikle odličan je način da upoznate i istražite Bol, sve njegove plaže i uvale, kao i ostala Bračka sela, plaže i interesantna mjesta.

 
 

Izleti

Budite aktivni i istražite otok i dalje

Pridružite se jednom od naših novih izleta i uz vodstvo profesionalnog vodiča otkrijte zanimljivosti i tajne Bola, otoka Brača i otoka Hvara koje nećete naći u uobičajenim turističkim vodičima ili sami. Čekamo Vas!

 
 

Transferi i taxi

Usluge prijevoza

Adria Tours Bol pruža niz taksi transfera i usluga da bi vas dolazak i odlazak iz Bola bio sto jednostavniji, i da na što jednostavniji način upoznate ljepote otoka Brača.

 
 

Najam plovila

Skrivene uvale i plaže

Brodovi su idealni za nalaženje skrivenih uvala i plaža, do kojih možete stići samo morskim putem – uzbudljiva obiteljska avantura ili romantični bijeg.

 
 

Hotel Bol

Boutique hotel sa četiri zvjezdice

Ovaj boutique hotel spaja suvremeni dizajn s prirodnim značajkama inspiriranim otočkim tradicijama za luksuzni smještaj vrhunske udobnosti kako za turiste tako za poslovne putnike.

 
 

Načini plaćanja :

Prihvaćamo VISA, MasterCard i Maestro kartice. Prihvaćamo i uplate preko PayPala.

Korisnička podrška :

Our business hours:
Mon-Fri 09:00 - 15:00 (October - May)
Mon-Mon 08:00 - 20:00 (May - September)

+385 (0)21 635 966

Turistička agencija Adria tours Bol - MS Brač turist d.o.o. - Bračka cesta 10 - 21 420 BOL - CROATIA
tel: ++385 21 635 966 .... fax: ++385 21 635 977 e-mail: info@adria-bol.hr .... www.adria-bol.hr
MB: 01141449 .... Žiro račun: 2360000-1101423816 ... Devizni račun kod: ZAGREBAČKA BANKA 2100152804
IBAN: HR 0623600001101423816 .... SWIFT: ZABAHR2X

© 1998-2018 adria-bol.hr