Kuće za odmorNaš izbor villa s bazenima i prostranih apartmana.
Moderni apartmaniLuksuz hotela i udobnost doma uz odličnu cijenu.
Vrijednost za novacOdabrali smo najbolje
od Bola za Vas!

Hrvatska

Mediteran kakav je nekad bio

Hrvatska, najnovija članica EU se nalazi nasuprot Italije, na drugoj strani Jadranskog mora. Na sjeveru graniči sa Mađarskom i Slovenijom, Srbijom i Bosnom i Hercegovinom na istoku, Crnom Gorom na jugu i Jadranskim morem na zapadu. Površina Hrvatske je 56,594 km², uključujući 1244 otoka, i ima raznu, uglavnom kontinentalnu klimu na sjeveru i sjevero-istoku, te mediteransku klimu na zapadu i jugu.

To je zemlja gdje se tonovi sunčanog i toplog Mediterana sretno stapaju sa mirom i svježinom planina i nježnim zamasima zlatnih ravnica Panonije.

Veliki broj turista iz cijelog svijeta privlači čistoća i ljepota Jadranskog mora. Ali Hrvatska je mnogo više.

Hrvatska je rijetka mješavina glamura i staromodne autentičnosti, gdje se plaže i sunce bore za pozornost s kulturnim blagom, drevnom arhitekturom i folklorom.

…MEDITERAN KAKAV JE NEKAD BIO

 

Dubrovnik

Biser Jadrana

Dubrovnik je povijesni grad na samom jugu Hrvatske i popularno turističko odredište. Zahvaljujući svojim drevnim gradskim zidinama, spektakularnim crkvama, samostanima, muzejima i drugom kulturnom baštinom, Dubrovnik je od 1979 godine uvršten u UNESCO-vu svjetsku kulturnu baštinu. Kao jedan od najljepših gradova na Mediteranu nazivaju ga i „Biserom Jadrana“ te je jedan od simbola hrvatskog turizma.

Adria Tours u svojoj ponudi ima dnevni izlet u Dubrovnik.

 

Hvar

Omiljen među slavnima

Hvar je predivni otok nasuprot Brača s brežuljcima prekrivenim borovom šumom, voćnjacima i poljima lavande, bujnim vinogradima i maslinicima u podnožju planina, prekrasnim plažama sa malim i skrovitim uvalama, malim ribarskim selima, i glamur vrhunskih hotela, restorana, trgovina i noćnog života usred srednjovjekovnih ulica grada Hvara, omiljen među slavnim osobama.

Adria Tours nudi izlete na Hvar.

 

Otok Vis

Bijeg u raj

Zbog dugog razdoblja kao vojnog otoka, u Visu se čini kao da je vrijeme stalo, a i činjenica da je najudaljeniji naseljeni otok, Vis ima izuzetno mirniju atmosferu od susjednih otoka. Turistička ponuda na Visu je jednostavna (ali ne osnovna), njegova prirodna ljepota, netaknute i prekrasne plaže su mirne i u punoj sezoni. Posjet Modroj špilji na obližnjem otoku Biševu ne smije se propustiti – to je zaista čaroban doživljaj!

Adria Tours u svojo ponudi ima izlet do Visa i Modre špilje.

 

Plitvička jezera

Čarobna jezera u unutrašnjosti Hrvatske

Plitvička jezera su jedna od najljepših znamenitosti prirode u Europi i od 1797. godine su pod UNESC-ovom svjetskom kulturnom baštinom. U zagrljaju visokih zelenih planina, 16 prekrasnih jezera kristalno plavo-zelene vode leže jedno ispod drugog spojeni u niz zapanjujućih kaskada i slapovia a okružuje ih gusta šuma. Ovo mjesto oduzima dah i jednostavno je najmagičnije turističko odredište u Hrvatskoj.

Adria Tours u svojoj ponudi ima dnevni izlete na Plitvička jezera.

 

Mljet

Zavodljiv nacionalni park

Mljet je otok blizu Dubrovnika i najšumovitiji je otok Jadrana. Mljet je toliko zavodljiv, da je, legenda kaže, došao Odisej i ostao tamo punih sedam godina. Možete čak i posjetiti Odisejevu špilju, gdje je Odisej navodno susreo nimfu, Calypsu. Vrhunac i najneobičnija značajka NP Mljeta su dva slana jezera - Malo jezero i Veliko Jezero - rijedak slučaj jezera unutar otoka.

Adria Tours u svojoj ponudi ima dnevni izlet na Mljet.

 

Split

Srce Dalmacije

Split je stari dalmatinski grad, prvobitno izgrađen oko Dioklecijanove palače, sada pod zaštitom UNESC-a kao svjetska kulturna baština. Danas turisti u sve većem broju svake godine lutaju 'živim' ulicama dvora rimskog cara.

Split se nalazi u srcu Dalmacije i zbog toga je i glavno prijevozno čvorište. Povezuje mnogobrojne Jadranske otoke sa kopnom te ima trajektne veze sa Italijom.

Adria Tours u svojoj punudi ima dnevni izlet u Split.

 

Korčula

Legende, tradicije i prirodne ljepote

Otok Korčula pripada dubrovačkoj regiji a očarava čula sa svojom bezvremenskom ljepotom. Kažu da je otok s najviše legendi i spomenika, a uz Lokrum i Mljet je jedan od najzelenijih otoka u Hrvatskoj. Ovaj otok se odlikuje mirnim selima, prekrasnim plažama i uvalama, slikovitim gradom Korčulom, tvrdnjom da je rodno mjesto Marka Pola i očuvanim tradicijama kao što je ples moreška, ples s mačevima.

Adria Tours u svojoj ponudi ima dnevni izlet na Korčulu.

 
Traži

Pronađi smještaj u Bolu

Dodatne opcije pretrage:
   

Očekujte više, jer mi nudimo više

 

Stručnjaci za ovo područje

Ponude smještaja po mjeri

Jamstvo najbolje cijene

Puna podrška tijekom boravka

Dodatne usluge i popusti

 
 

Najam vozila

Istražite Bol i ostatak Brača na kotačima

Unajmljivanje automobila, motora ili bicikle odličan je način da upoznate i istražite Bol, sve njegove plaže i uvale, kao i ostala Bračka sela, plaže i interesantna mjesta.

 
 

Izleti

Budite aktivni i istražite otok i dalje

Pridružite se jednom od naših novih izleta i uz vodstvo profesionalnog vodiča otkrijte zanimljivosti i tajne Bola, otoka Brača i otoka Hvara koje nećete naći u uobičajenim turističkim vodičima ili sami. Čekamo Vas!

 
 

Transferi i taxi

Usluge prijevoza

Adria Tours Bol pruža niz taksi transfera i usluga da bi vas dolazak i odlazak iz Bola bio sto jednostavniji, i da na što jednostavniji način upoznate ljepote otoka Brača.

 
 

Najam plovila

Skrivene uvale i plaže

Brodovi su idealni za nalaženje skrivenih uvala i plaža, do kojih možete stići samo morskim putem – uzbudljiva obiteljska avantura ili romantični bijeg.

 
 

Hotel Bol

Boutique hotel sa četiri zvjezdice

Ovaj boutique hotel spaja suvremeni dizajn s prirodnim značajkama inspiriranim otočkim tradicijama za luksuzni smještaj vrhunske udobnosti kako za turiste tako za poslovne putnike.

 
 

Načini plaćanja :

Prihvaćamo VISA, MasterCard i Maestro kartice. Prihvaćamo i uplate preko PayPala.

Korisnička podrška :

Our business hours:
Mon-Fri 09:00 - 15:00 (October - May)
Mon-Mon 08:00 - 20:00 (May - September)

+385 (0)21 635 966

Turistička agencija Adria tours Bol - MS Brač turist d.o.o. - Bračka cesta 10 - 21 420 BOL - CROATIA
tel: ++385 21 635 966 .... fax: ++385 21 635 977 e-mail: info@adria-bol.hr .... www.adria-bol.hr
MB: 01141449 .... Žiro račun: 2360000-1101423816 ... Devizni račun kod: ZAGREBAČKA BANKA 2100152804
IBAN: HR 0623600001101423816 .... SWIFT: ZABAHR2X

© 1998-2018 adria-bol.hr