Kuće za odmorNaš izbor villa s bazenima i prostranih apartmana.
Moderni apartmaniLuksuz hotela i udobnost doma uz odličnu cijenu.
Vrijednost za novacOdabrali smo najbolje
od Bola za Vas!

Zabava

Kupovina, cocktail barovi & klubovi, spa & wellness centri, koncerti, zabavni parkovi…

U Bolu vam nikad ne može biti dosadno. Bez obzira što očekujete od odmora, Bol ima mnogo toga za ponuditi za zabavu. Bilo da volite kupovati, opustit se, ugoditi sebi, biti aktivni, ići na koncerte ili izložbe, zabaviti se ili provesti kvalitetno vrijeme sa djecom, U Bolu ćete pronaći nešto za sebe, po danu ili u večernjim satima.

 

Wellness i spa

Opustite se, zaboravite na stres i uživajte

Opustite se, zaboravite na stres, uživajte i pustite da se drugi brinu o vama u Spa i Wellness centrima u Hotel Elaphusi ili Hotelu Bretanide.

Tradicionalne terapeutske masaže, egzotični tretmani i spa kupke, talasoterapija, aromaterapija, te niz drugih tretmana ljepote koje se nude uz korištenje sauna, parnih kupelji, solarija, jacuzzija i bazena.

 

Shopping

Tradicionalni lokalni gastro proizvodi i brački kamen

Najbolji suvenir za ponijeti kući su lokalno proizvedeni proizvodi kao što su Bračko maslinovo ulje, vino, rakija i sir. Možete ih kupiti na lokalnoj tržnici (pazaru), ili u darovnim dućanima Uje i Gulozarija. Bolski vinski podrum također prodaje svoje vino, Stina, koji dolazi u jedinstvenoj označenoj boci, ali vino možete kupiti i u privatnim kućama na kojima su izvješeni natpisi – Prodaje se domaće vino, rakija, itd.

Dugotrajniji suveniri su oni napravljeni od originalnog Bračkog kamena, ako što su posude, satovi, ukrasi, magneti i nakit, ili kupiti jednu od slika dalmatinskog krajolika ili morskog pejzaža u galeiji Botteri (koja je u vlasništvu dvaju lokalnih umjetnika, Josipa Botterija Dini i Ane Marije Botteri Peruzović), ili u umjetničkoj galeriji u bolskom Domu kulture.

U Bolu ćete naći i mnogobrojne suvenirnice i štandove sa opremom za plažu, kvalitetnu ljetnu odjeći i obuću, i nekoliko surf dućana koji prodaju poznate surf marke.

 

Za jelo i piće

Gastronomski užitak pod vedrim nebom uz samu obalu

Bilo da se radi o kavi, užini ili okusu dalmatinske kuhinje, Bol obiluje kafićima, snack barova, restorana, tradicionalnih konobi i pizzeria. Većina njih se nalazi uz samu obalu, a neki od njih imaju prekrasan pogled na luku i muziku u uživo. Nekolicina njih je skrivena i smještena na idiličnim mjestima, daleko od užurbane rive, te su definitivno vrijedne hoda do tamo!

 

Obiteljska zabava

Na i izvan plaže

Igra na plaži, kupanje i prskanje zasigurno će biti vrhunac odmora za vašu djecu, ali na plaži i izvan nje ćete pronaći još mnogo oblika zabave: zabavni parkovi, nadzirana igrališta, vodeni sportovi i vožnje za stariju djecu kao i sportovi poput vožnje bicikla i tenis. Na našim stranicama preporučujemo i nekoliko obiteljskih izleta.

 

Kulturni događaji

Cijelo-ljetni program

Centar za kulturu organizira cijelo-ljetni kulturni program nazvan Bolsko lito, koje uključuje redovite umjetničke izložbe, klasične i jazz koncerte, kazališne predstave (uglavnom na hrvatski jezik), filmski festivali i druge svečane događaje, uključujući proslavu zaštitnice Bola, „Gospa od sniga“, i ljetni karneval.

Posebni događaj za turiste i lokalno stanovništvo se održava svakog četvrtka na bolskom glavnom trgu, koji se pretvara u veliku kuhinju na otvorenom: štandovi sa hranom-srdele, tunj, rižot od morskih plodova su glavne zvijezde. Uzmite od svega po komadić, čašu vina ili piva i uživajte u plesu sa lokalnim stanovništvom do kasno u noć.

 

Noćni život

Vrijeme je za zabavu!

Kad padne mrak, bolski kafići dobiju različite karakteristike, neki od njih održavaju njihovu mirnu dnevnu atmosferu i uz dodatak svijeće pretvaraju se u romantične oaze, ostali dovode DJ i pojačaju muziku kako bi privukli mlađu publiku.

Ipak, vrijeme za zabavu u Bolu počinje i prije nego napustite plažu. Auro Cocktail bar na plaži Zlatni Rat organizira nekoliko after-beach partija tijekom ljeta, dovodeći DJ, muziku uživo, plesače i specijalne promocije pića.

Varadero i YOLO u centru mjesta, su mjesta na kojima morate biti viđeni: večer počinje ležerno i opušteno, ali kad sat zazvoni jedanaest, DJ pojača muziku vrteći najnovije ljetne hitove. Zabava do zore se nastavlja u Ella noćnom baru u hotelu Elaphusa, koji je otvoren do 5 sati ujutro.

 
Traži

Pronađi smještaj u Bolu

Dodatne opcije pretrage:
   

Očekujte više, jer mi nudimo više

 

Stručnjaci za ovo područje

Ponude smještaja po mjeri

Jamstvo najbolje cijene

Puna podrška tijekom boravka

Dodatne usluge i popusti

 
 

Najam vozila

Istražite Bol i ostatak Brača na kotačima

Unajmljivanje automobila, motora ili bicikle odličan je način da upoznate i istražite Bol, sve njegove plaže i uvale, kao i ostala Bračka sela, plaže i interesantna mjesta.

 
 

Izleti

Budite aktivni i istražite otok i dalje

Pridružite se jednom od naših novih izleta i uz vodstvo profesionalnog vodiča otkrijte zanimljivosti i tajne Bola, otoka Brača i otoka Hvara koje nećete naći u uobičajenim turističkim vodičima ili sami. Čekamo Vas!

 
 

Transferi i taxi

Usluge prijevoza

Adria Tours Bol pruža niz taksi transfera i usluga da bi vas dolazak i odlazak iz Bola bio sto jednostavniji, i da na što jednostavniji način upoznate ljepote otoka Brača.

 
 

Najam plovila

Skrivene uvale i plaže

Brodovi su idealni za nalaženje skrivenih uvala i plaža, do kojih možete stići samo morskim putem – uzbudljiva obiteljska avantura ili romantični bijeg.

 
 

Hotel Bol

Boutique hotel sa četiri zvjezdice

Ovaj boutique hotel spaja suvremeni dizajn s prirodnim značajkama inspiriranim otočkim tradicijama za luksuzni smještaj vrhunske udobnosti kako za turiste tako za poslovne putnike.

 
 

Načini plaćanja :

Prihvaćamo VISA, MasterCard i Maestro kartice. Prihvaćamo i uplate preko PayPala.

Korisnička podrška :

Our business hours:
Mon-Fri 09:00 - 15:00 (October - May)
Mon-Mon 08:00 - 20:00 (May - September)

+385 (0)21 635 966

Turistička agencija Adria tours Bol - MS Brač turist d.o.o. - Bračka cesta 10 - 21 420 BOL - CROATIA
tel: ++385 21 635 966 .... fax: ++385 21 635 977 e-mail: info@adria-bol.hr .... www.adria-bol.hr
MB: 01141449 .... Žiro račun: 2360000-1101423816 ... Devizni račun kod: ZAGREBAČKA BANKA 2100152804
IBAN: HR 0623600001101423816 .... SWIFT: ZABAHR2X

© 1998-2018 adria-bol.hr